

## **SEATTLE CITY COUNCIL**

## **Human Services and Public Health Committee**

# **Agenda**

Wednesday, July 12, 2017 2:00 PM

Council Chamber, City Hall 600 4th Avenue Seattle, WA 98104 Sally Bagshaw, Chair Bruce Harrell, Vice Chair Tim Burgess, Member

Chair Info: 206-684-8801; sally.bagshaw@seattle.gov

Rob Johnson, Alternate

Watch Council Meetings Live View Past Council Meetings

Council Chamber Listen Line: 206-684-8566

For accessibility information and for accommodation requests, please call 206-684-8888 (TTY Relay 7-1-1), email <a href="mailto:CouncilAgenda@Seattle.gov">CouncilAgenda@Seattle.gov</a>, or visit <a href="http://seattle.gov/cityclerk/accommodations">http://seattle.gov/cityclerk/accommodations</a>.







### **SEATTLE CITY COUNCIL**

# Human Services and Public Health Committee Agenda

July 12, 2017 - 2:00 PM

#### **Meeting Location:**

Council Chamber, City Hall, 600 4th Avenue, Seattle, WA 98104

#### **Committee Website:**

http://www.seattle.gov/council/committees/human-services-and-public-health

This meeting also constitutes a meeting of the Full Council, provided that the meeting shall be conducted as a committee meeting under the Council Rules and Procedures, and Council action shall be limited to committee business.

Please Note: Times listed are estimated

- A. Call To Order
- B. Chair's Report

(5 minutes, to 2:05 p.m.)

C. Public Comment

(10 minutes, to 2:15 p.m.)

- D. Items of Business
- 1. Voluntary Tower Separation in the Downtown Office Core 2

**Zone: Follow-up to Mandatory Housing Affordability** 

**Supporting** 

<u>Documents:</u> Central Staff Memo (07/12/17)

**Briefing and Discussion** (15 minutes, to 2:30 p.m.)

Presenter: Ketil Freeman, Council Central Staff

#### 2. Assessment of Family Resource Centers

Supporting

<u>Documents:</u> Family Resource Center Presentation (07/12/17)

Family Resource Center Memo (07/12/17)

**Briefing and Discussion** (20 minutes, to 2:50 p.m.)

**Presenters:** Jason Johnson, Tiffany Washington, Tanya Kim, Human Services Department (HSD); Asha Venkataraman, Council Central

Staff

3. HSD Update

**Briefing and Discussion** (10 minutes, to 3:00 p.m.)

Presenter: Jason Johnson, HSD

#### 4. 2016 Encampment Monitoring Report

**Supporting** 

<u>Documents:</u> Council Central Staff Memo (07/12/17)

Seattle Office of Civil Rights Encampment Monitoring Report

(07/12/17)

**Briefing and Discussion** (30 minutes, to 3:30 p.m.)

**Presenters:** Brenda Anibarro, Seattle Office of Civil Rights; Chris Potter and August Drake-Erickson, Finance and Administrative Services; Lt. Jason Verhoff, Seattle Police Department; Asha

Venkataraman, Council Central Staff

#### E. Adjournment